برای راه اندازی سیپ ترانک به چه تجهیزاتی نیاز است؟

آیا تا به حال چیزی در مورد راه اندازی سیپ ترانک شنیده اید؟ این سرویس چه ویژگی هایی دارد؟ همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم؛ در ایران برای ارائه خطوط چهار و پنج رقمی شرکت مخابرات، یکسری محدودیت‌هایی وجود دارد. مثلاً ارائه خطوط فقط به شرکت‌های حقوقی با هزینه‌های بسیار بالایی انجام می‌شود و مواردی از این دست.

با توجه به این شرایط، سرویس جدیدی با عنوان سیپ ترانک مخابرات و با نام تجاری TEL30 ارائه شد. از مزایای این سرویس می‌توان به امکان واگذاری آن به اشخاص حقیقی در بخش‌های متفاوتی از تهران اشاره کرد. پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با جزئیات بیشتر در این زمینه، حتماً در ادامه با ما همراه باشید.

مزیت‌های راه اندازی سیپ ترانک (SIP Trunk) چیست؟

۱. عدم نیاز به تجهیزات گران قیمت

گیت وی FXO یکی از تجهیزاتی است که در خطوط تلفن شهری کاربرد دارد. این دستگاه خطوط آنالوگ شهری را به آی پی قابل استفاده در شبکه تبدیل می‌کند. علاوه بر این، در راه‌اندازی مرکز تماس ویپ هم کاربرد دارد. این تجهیزات با توجه به تعداد ظرفیت خطوط شهری متصل به آن قیمت گذاری خواهند شد.

راه اندازی سیپ ترانک

۲. کیفیت صوت بالاتر

راه اندازی سیپ ترانک مخابرات ایران با توجه به استفاده از پروتکل SIP قابلیت مکالمه با کیفیت بسیار بالا را در اختیار شما قرار خواهد داد. کاربران در صورت استفاده از این سیستم دیگر با مشکلات خطوط شهری مثل لگ تماس، کیفیت پایین مکالمه و… مواجه نخواهند بود.

۳. هزینه راه اندازی کمتر از خطوط ایوان

مهم‌ترین فرق آن‌ها استانداردهای ارتباطی مراکز مخابراتی و سوئیچ‌های مورد استفاده است. خطوط تلفن E1 نوعی از خطوط دیجیتال است که مشترک نیاز به کارت تلفنی E1 خواهد داشت. در شرایطی که بستر ارتباط بین کاربر تا مخابرات بر روی زوج مسی ایجاد شده باشد از مودم‌های G.SHDSL و پروتکل G.SHDSL استفاده خواهد شد.

سیپ ترانک یک خط تحت شبکه (IP) است و به همین دلیل سوییچ مخابرات و مرکز تماس مشترک باید مبتنی بر IP باشند. در شرایطی که خطوط سیپ در بستر سیم مسی انتقال داده شوند؛ از مودم‌های تحت استاندارد G.SHDSL.BIS استفاده خواهد شد. به طور کلی این خطوط به وسیله فیبر نوری یا VDSL انتقال داده می‌شوند.

 Sip Trunk چیست؟
بخوانید

تجهیزات مورد استفاده برای راه اندازی سیپ ترانک

ارائه شماره‌های سیپ ترانک مخابرات از طریق بستر شبکه LAN یا فیبر نوری انجام می‌شود. از در بستر فیبر نوری ارائه شوند نیاز به تجهیزات خاصی خواهند داشت. با توجه به اینکه SIP Trunk در بستر آی پی ارائه می‌شود، در سمت مشترک نیاز به دستگاه مودم سخت افزاری و مرکز تلفن تحت شبکه خواهد بود.

SIP Trunk

مودم تاینت Tainet چیست؟

مودم تاینت مدل GNTU 1520/402 از سری مودم‌هایی است که برای دریافت و ارسال دیتا با bandwidth بالا به کار می‌روند. این مودم‌ها با استفادهاز استاندارد روز DSL Modem ها، سیگنال آنالوگ را به دیجیتال و برعکس تبدیل می‌کنند. مودم‌های G.SHDSL.BIS امکان استفاده همزمان 4 زوج سیم را دارند و سرعت انتقال داده‌ها تا 5656 kb/s برای هر زوج سیم امکان پذیر می‌باشد. به همین دلیل این مودم‌ها نسبت به مودم‌های E1 برد بیشتری را در بر می‌گیرند. از دیگر ویژگی‌های این مودم‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دریافت لایسنس از موسسه ITU-T
  • پشتیبانی از تنظیمات کنسول RS232
  • پشتیبانی از چهار پورت RJ-45 و دو پورت RJ-11
  • سرعت انتقال دیتا تا 15 Mb/s
  • پشتیبانی از پروتکل‌های EFM و TDM

از دیگر مزیت‌های این مودم‌ها سازگاری با انواع خطوط مخابراتی، گارانتی مناسب و امکان استفاده روی تمامی سیپ ترانک های مخابرات می‌باشد.

۱۲ مزیت استفاده از تلفن اینترنتی یا SIP Trunks
بخوانید

ممنون از اینکه تا اینجا همراه بنیتاتل بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برای شما آموزنده و کاربردی بوده باشند. در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید مقالات بیشتری در این زمینه مطالعه کنید، می‌توانید از لینک‌های زیر کمک بگیرید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
بنیتاتل خرید تلفن اینترنتی خرید تلفن ابری