نکاتی که باید در مورد هک سیستم تلفن ویپ بدانید

اخیراً بیشتر از هر موقع دیگری خبرهای ضد و نقیضی در مورد حملات سایبری به منابع سازمان‌های مختلف به گوش می‌رسد. یکی از حملاتی که می‌تواند تهدید بزرگی برای سازمان‌ها باشد، هک سیستم تلفن ویپ می‌باشد. به طور معمول هیچکسی علاقه‌ای به سرقت یا تحت نظر قرار گرفتن اطلاعات شخصی خود توسط افراد دیگر ندارد. در طی حملات سایبری هکرها به اطلاعات خصوصی شما دسترسی پیدا کرده و می‌تواند کارهای متفاوتی با این اطلاعات انجام دهند.

یکی از موارد مهمی که هکرها امکان نفوذ به آن را دارند، اطلاعات آرشیو شده شرکت‌ها می‌باشد. استفاده نکردن از فایروال‌ها و سایر سیستم‌های محافظت کننده از اطلاعات محرمانه، ممکن است باعث از کار افتادن سرویس‌های شبکه شده که می‌تواند خسارت‌های جبران ناپذیری چه از نظر مالی چند نظر اعتماد مشتریان به شما وارد کند.

با توجه به اهمیت این موضوع ما تصمیم گرفتیم تا در ادامه این مقاله در مورد نحوه هک سیستم‌ها و اهمیت آگاهی از این موضوع اطلاعات مفیدی را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با جزئیات بیشتر در این زمینه، حتماً تا انتها با ما همراه باشید.

هک سیستم تلفن ویپ

 

هک سیستم تلفن ویپ چه عواقبی به دنبال دارد؟

یکی از معمول‌ترین اتفاقاتی که بعد از هک مرکز تلفن ابری می‌افتد، استفاده از خط تلفن می‌باشد. معمولاً این اتفاق از کشورهای خارجی انجام می‌شود. آن‌ها یک ترانک به سمت سرور خود یا یک کانال داخلی روی سرور مورد نظر خود می‌سازند و خارج از شبکه رجیستر می‌شوند. به این ترتیب؛ خطوط تلفن را به عنوان یک کریکر به فروش می‌رسانند.

نتیجه این کارها هزینه بسیار هنگفت قبض تلفن شما خواهد بود. از دیگر عواقب هک سیستم تلفن ویپ می‌توان به شنود مکالمات اشاره کرد. این موضوع برای بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها دارای اهمیت بسیار زیادی می‌باشد. کاری که هکرها می‌کنند این است که بین دو مکالمه کننده قرار گرفته و سیگنال‌های درحال رد و بدل بین آن‌ها شنود می‌کنند. برای اینکه بیشتر با چگونگی انجام این کارها آشنا شوید؛ در ادامه با ما همراه باشید.

اقدامات لازم برای راه اندازی مرکز تماس VOIP
بخوانید

هکرها چطور سرورهای ویپ را ردیابی می‌کنند؟

ممکن است برای شما این سؤال پیش آمده باشد که چطور یک هکر آن هم از یک کشور خارجی، قابلیت ردیابی سازمان‌ها را خواهد داشت؟ برای پاسخ به این سؤال باید در ابتدا بدانیم که حملات سایبری به دو روش انجام می‌شوند. نوع اول روش مستقیم است که در آن هکرها با استفاده از نرم افزارهای اسکن پورت، پورت‌ها را در یک رنج آی پی اسکن می‌کنند و هکر امکان دسترسی به سیستم تلفن ویپ و هک آن را پیدا خواهد کرد.

این نرم افزارها هم به صورت فایل اجرایی و هم به شکل آنلاین قابل استفاده هستند. روش بعدی استفاده از روش تصادفی است که در طی آن هکر سیستم مورد نظر خود را از مدت‌ها قبل شناسایی کرده و یک مدت زمان خاص را به جمع آوری اطلاعات با استفاده از روش‌های متفاوت می‌کند. سپس با حمله به سیستم تلفن، هدف مورد نظر خود را هک خواهد کرد.

هک تلفن اینترنتی

انواع حملات سایبری در هک سیستم تلفن ویپ

در پشتی (Backdoor)

در این نوع حمله هکر با استفاده از روشی که اصطلاح از آن با عنوان درب پشتی یاد می‌شود به داخل شبکه نفوذ می‌کند. معمولاً حفره‌های امنیتی موجود در تجهیزاتی که در لبه شبکه‌ها وجود دارند، امکان ورود هکر را فراهم می‌کند. متاسفانه در این بین، کاربران خود سازمان به طور ناخواسته با هکر همکاری خواهند کرد.
مثلاً یک کاربر به طور ناخواسته روی یک عکس یا لینک آلوده در ایمیل خود کلیک کرده و باعث ایجاد یک حفره یا درب پشتی در کل شبکه خواهد شد.

حقه بازی (Spoofing)

در این روش هکر خود را به عنوان کاربر مجاز جا زده و سرور به این کلاینت اعتماد می‌کند. در این حین اطلاعات سیستم در اختیار مهاجم قرار خواهد گرفت. آی پی سایت، آدرس MAC و… از موضوعاتی هستند که در روش Spoofing شایع می‌باشند.

دلایل استفاده از ضبط مکالمات تلفنی در مرکز تلفن ابری
بخوانید

ربودن نشست (SESSION HIJACKING)

در این روش از هک سیستم تلفن ویپ احتیاجی به احراز هویت نیست. زمانی که سرور با کلاینت در ارتباط است؛ هکر در لحظه خود را به جای یکی از طرفین جا زده و به عنوان آن فرد به برقراری ارتباط می‌پردازد. هکر با در دست داشتن مشخصات نشست کلاینت و SID زمانی که اتصال قطع می‌شود، با سرور ارتباط خود را ادامه داده و یا حتی دوباره آن را شروع خواهد کرد. به همین دلیل سرور تصور می‌کند که این کامپیوتر کلاینت مورد اعتماد است.

DOS و DDOS

در DDOS هکر با آلوده کردن تعداد زیادی از سیستم‌های خارج یا داخل شبکه شروع به ارسال درخواست زیاد از طرف سیستم‌های آلوده یا به اصطلاح زامبی می‌کند. در نهایت این موضوع باعث سردرگمی سرور خواهد شد.
در روش DOS نیز هکر اندازه پهنای باند شبکه را با ایجاد ترافیک بالا اشغال می‌کند. به طور کلی این دو روش با ایجاد درخواست زیاد، باعث کندی و از کار افتادن سرورها می‌شوند.

هک سیستم تلفن ویپ

سخن پایانی

افزایش اطلاعات در زمینه حملات سایبری به خصوص هک سیستم تلفن ویپ کمک می‌کند تا اطلاعات شخصی و آرشیو شده به خصوص برای شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ در امنیت باشند. در موقعیت‌های مختلف و مشاهده موارد مشکوک، با رجوع کردن به اطلاعات از پیش دانسته، می‌توان تا حد زیادی از بروز خسارات‌های جبران ناپذیر جلوگیری کرد.

تلفن گویا IVR چیست و چه امکاناتی دارد؟
بخوانید

ممنون از اینکه تا اینجا همراه بنیتاتل بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برای شما آموزنده و کاربردی بوده باشند. در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید مقالات بیشتری در این زمینه مطالعه کنید، می‌توانید از لینک‌های زیر کمک بگیرید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
بنیتاتل خرید تلفن اینترنتی خرید تلفن ابری