مالکیت خطوط چهار رقمی در ایران چگونه است؟

معمولاً بسیاری از افراد به دلایلی مثل ارقام کمتر و ماندگاری بیشتری که به واسطه همین ارقام کم در ذهن مخاطب ایجاد می‌شود، به سراغ خطوط چهار رقمی می‌روند. نکته قابل توجه در این زمینه این است که به دلیل محدودیت تعداد شماره‌های قابل ارائه در این خطوط، گاهی اوقات تخلفاتی در این حوزه مشاهده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با ویژگی‌های خطوط چهار رقمی و تخلفات احتمالی در این زمینه، حتماً تا انتها با ما همراه باشید.

مالکیت خطوط چهار رقمی

تعداد تمامی خطوط چهار رقمی در ایران چقدر است؟

تمام شماره‌های چهار رقمی موجود در کشور ایران با سه سرشماره ۱۴، ۱۵ و ۱۶ ارائه می‌شوند و تنها دو رقم آخر آن‌ها متفاوت است. با توجه به این ویژگی، تقریباً حدود ۶۰۰ شماره چهار رقمی در کل ایران موجود است که در شرایط محدود بودن سرشماره واگذاری خطوط از طرف سازمان تنظیم مقررات رادیویی، در همین مقدار باقی خواهد ماند. البته باید بگوییم که سر شماره ۱۸ هم یکی دیگر از سر شماره‌های خطوط چهار رقمی می‌باشد که مربوط به خطوط استانی بوده و فقط با وارد کردن کد استان امکان برقراری تماس را به شما خواهد داد.

لیست بهترین VOIP رایگان در جهان
بخوانید

برای دریافت خطوط چهار رقمی باید چه شرایطی داشت؟

در حال حاضر این خطوط صرفاً به شرکت‌های دارای واجد شرایط تحویل داده می‌شود. شرکت‌هایی مثل روزنامه‌های رسمی، آگهی تغییرات و مدارک دارندگان حق امضا می‌توانند برای دریافت خطوط ۴ رقمی اقدام کنند. بنابراین در حال حاضر افراد حقیقی با اطلاعاتی مثل مجوز کسب، امکان دریافت چنین خطوطی را ندارند.

ارائه خطوط چهار رقمی به صورت اجاره سالیانه بوده و هیچ مالکیت سند یا قرارداد فروشی بین ارائه‌کننده و مشترکین برقرار نمی‌شود. بعد از ثبت درخواست به وسیله اپراتور و انجام فرایندهای لازم، با عقد قرارداد اجاره سالیانه، این خطوط به فرد درخواست کننده تحویل داده می‌شود. بر اساس قرارداد انجام شده، تمامی مسئولیت‌های قانونی و حقوقی بر عهده مشترک می‌باشد. در صورت عدم بروز مشکلی در استفاده از خط یا عدم دیرکرد پرداخت هزینه، امکان تجدید و تمدید قرارداد برای سال آینده وجود خواهد داشت.

دلیل عدم مالکیت دائمی برای دارندگان خطوط چهار رقمی چیست؟

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کرده‌ایم؛ تعداد کل خطوط ۴ رقمی در ایران حدود ۶۰۰ شماره است. بنابراین برای جلوگیری از انحصار گرایی و سوء استفاده از این خطوط، امکان ثبت مالکیت برای آن وجود ندارد. این تصمیم بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بعد از دریافت شماره‌ها به وسیله بعضی از مجموعه‌ها و فروش مجدد آن اتخاذ شد.

خطوط تلفن با ارقام کم

روش کلاهبرداران با استفاده از این خطوط چیست؟

با توجه به نیازمندی مجموعه‌ها به این نوع خطوط و استفاده بلند مدت از آن، گاهی اوقات دیده می‌شود که بعضی از افراد یا مجموعه‌ها با ثبت کاغذی، اقدام به دریافت تعداد زیادی از خطوط می‌کنند و با استفاده از تبلیغات، قول مالکیت دائمی خطوط چهار رقمی را به دیگران می‌دهند. در صورتی که شما بخواهید از این افراد این خطوط را دریافت کنید و درخواست مالکیت ثابت آن را داشته باشید؛ به شما گفته می‌شود که در پروسه ثبت نام مالکیت شرکت کاغذی به نام متقاضی ثبت خواهد شد و همان را به عنوان یک سند برای انتقال مالکیت دائمی می‌دانند.

این در حالی است که نه تنها هیچگونه مالکیتی برای فرد خریدار به رسمیت شناخته نمی‌شود، بلکه مشکلات مالیاتی و ثبتی هم برای فرد خریدار بوجو خواهد آمد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای دریافت تمامی سرویس‌های مخابراتی، در مرحله اول استعلام‌های لازم را دریافت کرده و بعد از راه‌های قانونی اقدام کنید.

تلفن ابری چیست؟
بخوانید

ممنون از اینکه تا اینجا همراه بنیتاتل بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برای شما آموزنده و کاربردی بوده باشند. در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید مقالات بیشتری در زمینه خرید تلفن اینترنتی و … مطالعه کنید، می‌توانید از لینک‌های زیر کمک بگیرید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
بنیتاتل خرید تلفن اینترنتی خرید تلفن ابری