آشنایی بیشتر با راهنمای خرید سیپ ترانک

اگر قصد دارید از سرویس تلفن اینترنتی استفاده کنید، بهتر است بدانید که دو قالب متفاوت SIP User و SIP Trunk از آن وجود دارد. در ادامه به ویژگی‌های هر دو آن‌ها پرداخته و بیشتر در مورد راهنمای خرید سیپ ترانک صحبت می‌کنیم. به شما پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه در ادامه با ما همراه باشید.

سیپ یوزر یا تلفن خانگی چیست؟

این قالب از تلفن‌های اینترنتی فقط امکان برقراری یک تماس ورودی یا خروجی را برای مشتریان و کاربران خود امکان پذیر می‌کند. به طوری که می‌توان آن را کاملاً مشابه خطوط شهری دانست. با این تفاوت که به جای سیم، از بستر شبکه اینترنت برای انتقال داده‌ها استفاده می‌شود.

آشنایی بیشتر با راهنمای خرید سیپ ترانک

SIP User چه کاربردی دارد؟

سیپ یوزر ها معمولاً برای استفاده‌های فروشگاهی و حتی خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مثلاً در نظر بگیرید که صاحبان فروشگاه‌ها می‌توانند با خرید این خطوط، یک شماره ثابت و متعلق به خود داشته باشند که حتی جابه جایی هم محدودیتی برای آن‌ها ایجاد نمی‌کند. علاوه بر این، همانطور که گفتیم؛ سیپ یوزر ها قابلیت استفاده در منازل مسکونی هم دارند و از آن‌ها می‌توان در مکان‌هایی که به هر دلیلی از نظر دریافت خطوط مخابراتی محدودیت وجود دارد، استفاده کرد.

سیپ ترانک یا تلفن تجاری چیست؟

خب می‌رسیم به موضوع اصلی این مقاله، یعنی سیپ ترانک ها! خطوط سیپ ترانک این قابلیت را دارند تا کاربر با خرید یک خط، امکان برقراری تعدادی مکالمه به طور همزمان را داشته باشد. حتی می‌تواند هنگام خرید ظرفیت‌های دلخواه را مشخص کند.

ضرورت راه اندازی مشاوره تلفنی برای مراکز پزشکی
بخوانید

منظور از کانال در سیپ ترانک چیست؟

یکی از نکات مهم که بهتر است حتماً در راهنمای خرید سیپ ترانک به آن اشاره شود، مبحث کانال‌هاست. همانطور که کمی قبل‌تر هم اشاره کردیم؛ شما هنگام خرید می‌توانید ظرفیت برقراری تماس خود را مشخص و تعیین کنید. این ظرفیت را تعداد کانال‌ها در سیپ ترانک تعیین می‌کنند. به عنوان مثال زمانی که گفته می‌شود سیپ ترانک ده کانال، یعنی امکان برقراری ده تماس همزمان با آن وجود دارد.

کاربرد SIP Trunk چیست؟

در راهنمای خرید سیپ ترانک باید دقت داشته باشید که با توجه به نیاز خود اقدام به خرید کنید. مثلاً استفاده از سیپ ترانک به مشاغل و کسب و کارهایی که به طور مستمر به مکالمات تلفنی احتیاج دارند، پیشنهاد می‌شود. مجموعه‌های خصوصی و دولتی، سازمان‌های مختلف و… می‌توانند از مشتریان این سرویس باشند.

خرید و استفاده از سیپ ترانک

فعال سازی سرویس سیپ ترانک چگونه است؟

در راهنمای خرید سیپ ترانک می‌رسیم به بخش فعال سازی و راه اندازی این سرویس. برای استفاده از این خطوط باید یکی از سرویس‌های وایرلس یا TD_LTE این اپراتور را در دسترس داشته باشید. بهترین گزینه در این زمینه راه اندازی لینک وایرلس اختصاصی یا اشتراکی است. اما دقت داشته باشید این در شرایطی است که شما بخواهید حداکثر از ۶ کانال استفاده کنید.
علاوه بر این؛ استفاده از مودم‌های TD_LTE مدل TF-i60 هم گزینه‌های خوبی به نظر می‌رسند. یک سری نکات بسیار مهم در راهنمای خرید سیپ ترانک و راه اندازی آن وجود دارند که عبارتند از:

  • برای راه اندازی این خطوط اصلاً به سراغ استفاده از بستر adsl نروید.
  • بستر وایرلس یا TD_LTE باید ابتدا از نظر میزان پوشش دهی مورد بررسی قرار بگیرند.
  • داشتن آی پی استاتیک برای راه اندازی این خطوط جزو لزومات است.
  • برای بهره‌مندی از خطوط سیپ ترانک حتماً باید از مرکز تماس ویپ استفاده کنید چون در غیر این صورت سیپ یوزرها به تنهایی با استفاده از اپلیکیشن یا آیپی فون قابل استفاده نخواهد بود.
آشنایی با اشتباهات مدیران در انتخاب مرکز تماس
بخوانید

ممنون از اینکه تا اینجا همراه بنیتاتل بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برای شما آموزنده و کاربردی بوده باشند. در صورتی که شما عزیزان تمایل دارید مقالات بیشتری در زمینه خرید و قیمت تلفن اینترنتی و… مطالعه کنید، می‌توانید از لینک‌های زیر کمک بگیرید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
بنیتاتل خرید تلفن اینترنتی خرید تلفن ابری